BARRANQUISME

BARRANCS D'INICIACIÓ

BARRANCOS DE INICIACIÓN


El descens de barrancs és una activitat que posa a prova les nostres emocions, i la capacitat de moure’ns en un medi aquàtic. Activitat ideal per a practicar en grup per que la diversió es multiplica. Realitzem el guiatge, el lloguer de material i la tramitació de permisos.

El descenso de barrancos es una actividad que pone a prueba nuestras emociones y la capacidad de movernos en un medio acuático. Actividad ideal para practicar en grupo!! la diversión se multiplica. Realizamos la conducción, alquiler de material y la tramitación de permisos.

Per a qui?: Trobaràs barrancs per aquells que es volen iniciar (nens a partir de 8 anys que sàpiguen nedar) ideal per grups i escolars de 12 a 17 anys;  i barrancs més tècnics pels atrevits.

http://www.youtube.com/watch?v=0UyEEtze5Z0&feature=share&list=LLK6D4N8zZ88hNYbR8-moGBg


BARRANCS TÈCNICS
BARRANCOS TÉCNICOS

Per aquells que volen emocions més fortes, salts més tècnics i descobrir racons amagats amb una càrrega important de bellesa i sensacions.

Para aquellos que quieren emociones más fuertes, saltos más técnicos y descobrir rincones escondidos con una carga importante de belleza y sensaciones.


Comentarios

Entradas populares de este blog

MARXA NÒRDICA, EL PLAER DE CAMINAR AMB SALUT. MARCHA NÓRDICA EL PLACER DE CAMINAR CON SALUD.

MARXA NÒRDICA I MINDFULNESS A LA TERRA ALTA.

ALLOTJAMENTS COL.LABORADORS A ARNES /ALOJAMIENTOS COLABORADORES