CERTIFICACIONS I TITULACIONS GUIES DE DESCENS DE BARRANCS, ESCALADA, MUNTANYA I MARXA NÒRDICA.


Cadascun dels tècnics que passa a formar part de l'equip humà de Les Roques Natura com a guia o com a conductor d'activitats, està acreditat i format com a tal dintre de la normativa vigent.
La formació en l'àmbit dels esports de muntanya i el constant reciclatge ens permeten conèixer o preveure quines són les actuacions,  maniobres, protocols etc. a seguir per fer que les activitats que oferim siguin el més segures possibles. 

Els esports d'aventura en el medi natural són activitats de risc i com a tal s'han de gestionar. 
Contractar un guia titulat : tècnic de barrancs, tècnic d'escalada, tècnic de muntanya, tècnic de marxa nòrdica.. totes persones formades i amb experiència que faran que gaudeixis de l'aventura amb seguretat. 

Per donar el millor servei als nostres clients i amics en qualsevol àmbit de l'esport i la natura, estem constantment formant-nos i fent reciclatge. Per què ens apassiona el que fem. Creiem que per minimitzar el risc en les nostres activitats, passa per conèixer millor l'entorn, la tècnica, el material i a nosaltres mateixos. 


Ilda Vico Quiñones: TD1 DE MUNTANYA MITJANA, TD1 DE MARXA NÒRDICA. Guia d'excursionisme i instructora de marxa nòrdica. Monitora de lleure i Directora d'activitats en el medi natural. Llicenciada en Ciències Geològiques.



Jesús Pallares Bonet: TD1 DE MUNTANYA MITJANA, TD2 DESCENS DE BARRANCS. Guia d'Excursionisme i barranquisme. Llicenciat en Ciències Geològiques.


David Carretero Llopis: TD2 de Muntanya Mitjana, TD2 descens de barrancs. Guia de muntanya i barranquisme.

 Joan Maria Pérez Vidal: TD2 de Muntanya Mitjana, TD2 Descens de Barrancs, TD2 d'escalada. Guia de barranquisme, escalda i muntanya.


Tots som amants de la natura, ens encanta jugar a pujar parets i muntanyes, escalant, grimpant, caminat o correns...Baixar rius i barrancs. La nostra passió és la muntanya, la natura , la respectem i la valorem i creiem fermament que la manera d'estimar-la és coneixent-la. Per això treballem per que tu puguis gaudir d'una manera segura i divertida amb autèntics professionals. Vine als Ports!






Comentarios

Entradas populares de este blog

MARXA NÒRDICA I MINDFULNESS, UNA NOVA ACTIVITAT QUE ESTÀ ARRASANT