EXCURSIÓ DE RAQUETES DE NEU DE CAP DE SETMANA VALL DE BENÁS

 Tipus d’activitat: Itinerari excursionista en alta muntanya per adults en el que no assolirem cap cim, però on recorrerem dos valls diferent a la capçalera de la Vall de Benás.
 Data:                         21 i 22 de febrer del 2015 Lloc de trobada:    A Benás, davant de la botiga d’esports Barrabés a les 11 h. de dissabte. Possibilitat de compartir vehicles, consultar. 1ª jornada : Accedirem fins l’aparcament dels Llanos del Hospital  (1.750 m.), on deixarem els vehicles, agafarem la motxilla amb l’equip necessari i alguna cosa per dinar,  i farem una excursió per tal de pujar fins el Forau d’Aigualluts  (2.033 m.), un lloc rodejat de muntanyes de més de tres mil metres. Durant tot el recorregut les vistes son espectaculars. L’excursió ens costarà entre anar i tornar entre 4 i 5 h. i uns 300 m. desnivell.   


2ª jornada:               Trasllat en vehicles fins l’aparcament de l’entrada de la Vall de Remuñe (1.800 m.), i pujarem per la Vall de Remuñe passant per l’Ibonet de Remuñe i arribant fins la pleta ( 2.350 m.)

Comentarios

Entradas populares de este blog

CERTIFICACIONS I TITULACIONS GUIES DE DESCENS DE BARRANCS, ESCALADA, MUNTANYA I MARXA NÒRDICA.

MARXA NÒRDICA I MINDFULNESS, UNA NOVA ACTIVITAT QUE ESTÀ ARRASANT